OVER WK5 WIJKCENTRUM

Windkracht5 wijkcentrum


Windkracht5 wijkcentrum is gelegen aan het strandje in de wijk de Groote Wielen te Rosmalen.

In het complex Windkracht5 zijn meerdere gebruikers gehuisvest: Basisschool De Wittering.nl, Basisschool De Groote Wielen, Ons kindcentrum, de Gymzaal en het Wijkcentrum.

Wij bieden een gezellige, open en sociale omgeving. Welke ideaal is om aan activiteiten deel te nemen, te kunnen flexwerken, te vergaderen of gewoon een lekker kopje koffie, thee of sap te drinken.

In ons sfeervolle WK5 Café kunt u plaatsnemen aan onze gezellige leestafel of neerploffen op de bank voor een momentje voor u zelf of om juist kennis te maken met buurtbewoners. Heeft u even wat minder tijd, neem hier uw koffie of sap mee voor uw werk of thuis.

Er wordt een scala aan activiteiten aangeboden door verschillende organisaties/ ondernemers. Kijk in onze agenda en blijf op de hoogte van alles wat hier speelt.

Bent u nieuwsgierig geworden? En wilt u meer informatie voor het organiseren van een activiteit, het huren van ruimte of overige vragen, loop dan gerust eens binnen of neem contact met ons op via info@windkracht5wijkcentrum.nl